ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Facebook
banner imagebanner image

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το γραφείο μας λειτουργεί εδώ και χρόνια στον χώρο των ασφαλίσεων και βρίσκεται στα Ιωάννινα στην Πινδάρου 12. Είναι μια εταιρεία που προσφέρει υψηλού επιπέδου ασφαλιστικές υπηρεσίες.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την ασφάλιση μεγάλων εταιρειών. Οι μεγάλες εταιρείες έχουν μεγάλες ανάγκες σε ασφάλιση. Εδώ είμαστε εμείς με την πολυετή εμπειρία μας να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που θα σας λύσουν τα χέρια.

Συγκεκριμένα κάνουμε:

Ασφάλιση Περιουσιακών Στοιχείων

Ασφάλιση Ευθυνών Μελών του Δ.Σ. και λοιπών Διοικητικών στελεχών

Ασφάλιση για Αστική Ευθύνη

Ομαδική Ασφάλιση Εργαζομένων

Ασφάλιση για Διαχείριση Κρίσεων

Ασφάλεια Μεταφορών

Ασφάλιση Χρημάτων

Ασφάλιση Επαγγελματικών Ταξιδιών

Για την επιχείρησή σας είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ασφάλιση για τα περιουσιακά της στοιχεία και τους κινδύνους που προκύπτουν από την λειτουργία της. Αλλά το ίδιο σημαντική είναι η ασφάλιση για τις λάθος ή ατυχείς αποφάσεις του Δ.Σ. και η ασφάλιση για την αστική ευθύνη της εταιρείας.

Το γραφείο μας μπορεί να καλύψει κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη της εταιρείας σας. Έχουμε εμπειρία στο χώρο και συνεργαζόμαστε με ένα μεγάλο δίκτυο ασφαλιστών σε όλη την Ελλάδα. Φροντίζουμε να είμαστε πάντα ενήμεροι για τις εξελίξεις στο χώρο με τις πιο καλές τιμές για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Λειτουργούμε πάντα με ήθος και αγάπη προς τον ασφαλιζόμενο. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες και να υπερασπιζόμαστε πάντα το συμφέρον του.

Ελάτε σε εμάς για να είστε πάντα ενήμεροι και καλυμμένοι…

Γεωργιάδης Κωνσταντίνος – Ασφαλιστικό Γραφείο

Net – Insurance

κιν. 6974428674  fax 2651028803

Πινδάρου 12 Ιωάννινα