ΜΙΚΡΕΣ / ΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Facebook
banner imagebanner image

ΜΙΚΡΕΣ / ΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το γραφείο μας λειτουργεί εδώ και χρόνια στον χώρο των ασφαλίσεων και βρίσκεται στα Ιωάννινα στην Πινδάρου 12. Είναι μια εταιρεία που προσφέρει υψηλού επιπέδου ασφαλιστικές υπηρεσίες.

Για εσάς που θέλετε να επενδύσετε στην επιχείρησή σας αλλά να νιώθετε ασφαλείς για την προσπάθεια και τα χρήματα που επενδύεται είμαστε εκεί. Υποστηρίζουμε τον επιχειρηματία σε κάθε του κίνηση και κίνδυνο που προκύπτει από τη λειτουργεία της επιχείρησής του. Του προσφέρουμε την ασφάλεια να ασχοληθεί απερίσπαστος με την ανάπτυξή της και όχι με την ασφάλειά της.

Συγκεκριμένα βοηθάμε τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με :

Ασφάλιση περιουσιακών στοιχείων

Ασφάλιση Χρημάτων

Αστική Ευθύνη 1. Εργοδοτική αστική ευθύνη 2. Αστική ευθύνη προϊόντος

Ασφάλιση για προσωπικό ατύχημα του επιχειρηματία

Όλες μας οι ασφάλειες καλύπτουν όχι μόνο τα θέματα που προκύπτουν από τη λειτουργία της επιχείρησης αλλά και για μια σειρά από τυχαία γεγονότα δίνοντας έτσι μια ολοκληρωμένη λύση. Εκτός από την ασφάλιση των περιουσιακών στοιχείων αλλά και των χρημάτων ασφαλίζουμε τον επιχειρηματία έναντι τρίτους. Η επιβίωση μιας επιχείρησης είναι άμεσα συνδεδεμένη με μια σωστή ασφάλιση και διαχείριση ενός απρόβλεπτου γεγονότος. Σε εμάς θα βρείτε την ασφάλεια που ζητάτε για κάθε σας επιχειρηματική κίνηση.

Λειτουργούμε πάντα με ήθος και αγάπη προς τον ασφαλιζόμενο. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες και να υπερασπιζόμαστε πάντα το συμφέρον του.

Ελάτε σε εμάς για να είστε πάντα ενήμεροι και καλυμμένοι…

Γεωργιάδης Κωνσταντίνος – Ασφαλιστικό Γραφείο

Net – Insurance

κιν. 6974428674  fax 2651028803

Πινδάρου 12 Ιωάννινα